NRD.hu logó
Ingyenes házhozszállítás
Pénzvisszafizetési garancia

14 napos indoklás nélküli elégedettségi és 6 hónapos teljeskörű "háztól-házig" pénzvisszafizetési garancia

Természetesen minden tőlünk vásárolt termékre garanciát vállalunk és kiemelt fontossággal és megkülönböztetett figyelemmel kezelünk minden egyes garanciális problémát!

Ha esetleg bármilyen problémája adódna egy tőlünk vásárolt termékkel, akkor se aggódjon, mert 2 garanciával is biztosítva van a rendelése:

Garancia #1
14 napos teljeskörű indoklás nélküli elégedettségi és pénzvisszafizetési garancia
(A törvény által is biztosított elállási/felmondási jog)

Elégedettségi garancia

Először is a termék átvételétől számított 14 napon belül, ha bármilyen oknál fogva nincs megelégedve a rendelt termékkel, akkor csak jelezze felénk és a termék visszaérkezése után a törvényben foglalt 14 nap helyett már 3 munkanapon belül visszatérítjük a termék teljes vételárát.

A döntését nem is kell megindokolnia (hacsak nem szeretné) és nem teszünk fel kérdéseket. Egyszerűen csak visszaküldi a terméket és mi visszatérítjük a teljes vételárat.

Ha szeretne élni ezzel a lehetőséggel, akkor kérjük email-ben jelezze felénk a szándékát és egy válasz email-ben elküldjük a visszaküldéshez és a teljes vételár visszatérítéséhez szükséges információkat.

Az elállási/felmondási jogról részletes tájékoztatást itt talál >>


Garancia #2
6 hónapos teljeskörű "háztól-házig" pénzvisszafizetési garancia
(ingyenes visszaszállításssal)

Minden használt termékre egységesen 6 hónap azaz fél év teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk (megrendeléskor 1 évre bővíthető). Ha az átvétel napjától számított 6 hónapon belül bármilyen műszaki problémát észrevesz a termékkel, akkor a terméket teljes áron visszavásárolni tudjuk.


Garanciális szerviz

Garanciális szervizt vagy javítást sajnos nem tudunk vállalni.

A terméket minden esetben visszavásároljuk, mert nem éri meg foglalkozni a javításával.

A garanciában visszaküldött termékeket általában szétbontjuk (ha egyáltalán tényleg baja van - mivel a visszaküldött készülékek kb. 70%-ának - vagyis 10-ből 7-nek - semmi baja, csak elnyomkodták, kitöröltek/letöltöttek valami olyant amit nem kellett volna stb...) és alkatrészenként még többet is kapunk értük, mint amennyiért egyben el tudnánk adni.

Garanciális csere

Garanciális cserére vagyis ha a meghibásodott készüléket egy másikra szeretné kicserélni könyveléstechnikai okokból sajnos csak úgy van lehetőség, hogy először a meghibásodott készüléket mindenképpen vissza kell vásároljuk és a visszakapott pénzből tud majd másikat vásárolni.

*Ingyenes visszaszállítás

Garanciális probléma esetén a visszapostázás költsége elvileg (törvény szerint) a vásárlót terhelné, de szerintünk ez nem fair (az ügyfél nem tehet a garanciális problémáról), így nálunk ez Önnek nem kerül pénzébe.

Ha esetleg 6 hónapon belül garanciális probléma adódna (vagyis műszaki hibája van a készüléknek), akkor a saját költségünkre visszaszállíttatjuk a meghibásodott terméket és a termék visszaérkezése után 3 munkanapon belül visszatérítjük a termék teljes vételárát.


Mi a teendő garanciális probléma esetén?

Ha esetleg garanciális probléma (vagyis műszaki hibája van a készüléknek) lépett fel egy termékkel és szeretné, hogy a saját költségünkre visszaszállítassuk, majd visszatérítsük Önnek a teljes vételárat, akkor kérjük kattintson a lenti gombra és küldje el a termékvisszaküldési kérelmét...

Termék visszaküldés pénzvisszafizetéssel


Kapcsolódó vásárlói vélemények...

A weblapon hirdetett termékek ár-érték arányban nagyon jók, minőségben is a leírtaknak megfelelnek. Végül a megvásárolt terméket visszaküldtem, élve az elállás lehetőségével, sajnos nem tudtam arra használni amire szerettem volna. Ez természetesen nem az NRD hibája. A termék és a plusz vásárolt garancia értékét maradéktalanul visszautalták a számlámra. Ha valaki használt laptopot és korrekt kiszolgálást szeretne, akkor ajánlom az nrd.hu -t.

Szőts Péter | SzékesfehérvárA konkurens oldalakat is végignézve úgy döntöttem, hogy az NRD-nél vásárolok laptopot.. A kinézett példány a megrendelés után 2 nappal rendben meg is érkezett. Sajnos csak ekkor vettem észre, hogy nem ilyen paraméterekkel akartam rendelni. A cserével kapcsolatos rövid egyeztetés után megrendeltem az igazit, és visszaküldtem a számomra nem megfelelőt. Folyamatosan ellenőriztem a visszaküldés állapotát. A laptopot 13:15-kor vették át az NRD-nél és 15:20-kor értesített a bankom, hogy a számlámra megérkezett a visszavásárlás értéke! Elképesztő gyorsaság. Természetesen a második laptop is 2 napon belül leszállították hibátlanul, gyönyörű állapotban. Köszönet érte. Úgy gondolom példaértékű a cég korrekt tevékenysége, és az ügyfelek kiszolgálása. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy az NRD-től vásároljon!

József | SzázhalombattaHP Probookot 8560p kedvező áron rendeltem minden tekintetben megfelelt a leírtaknak csak használatba vételkor derült ki, hogy egy másik gépet kaptam ami tudásában kicsit alatta volt a megrendelt gépnek. Ezt emailban jeleztem az eladónak rövid időn belül felhívott és a szerződésben leírtakat maradéktalanul teljesítette úgy szállítás pontossága valamint pénz visszafizetése nagyon gyorsan elintéződött. Ezúton köszönöm a hiteles és pontos ügyintézést az eladónak.Ha ismételten találok olyan gépet ami megfelel az elvárásomnak ismét innen rendelek! Nem hitegettek hanem tették azt amit vállaltak az eladásnál.

Varga Károly | KomádiA kedvező ár-érték arányú gépekhez nagyon korrekt ügyintézést kaptam! Az elsőként rendelt gép nem volt megfelelő, de a garanciális visszavétel azonnali és gördülékeny volt, így a másodszorra is innen rendeltem. A kapott laptop kifogástalan állapotú, köszönöm!

Szilárd | DunakesziEgy Zbook Mobile Workstationt rendeltem az oldalon vasárnap este ami szerdára nálam is volt. Valószínűleg az utazás során de a kijelző megsérült és nem működött rendesen így vissza kellett küldjem. Pont a karácsonyi zűrzavar elején történt mindez amikora futárszolgálatok sokat késtek de nekem sürgős volt az ügy mivel szükségem volt új munkaeszközre. Végül postai úton sikerült eljuttassam a gépet aminek a költségeit az oldal vállalta és a pénz is egy nap múlva megérkezett. Nagyon gyors és korrekt ügyintézést tapasztaltam. Az én bizalmamat elnyerte az oldal, bárkinek szívesen ajánlom.

Kurinszki Gábor | GödöllőKorrekt, gyors ügyintézés és reklamáció kezelés. Nagyon jó ár-érték arány. Megbízhatóság. Már többször vásároltunk innen és ezután is innen fogunk.

Alföldgabona Kft. | KomádiA pénzvisszafizetési garanciával élve nagyon korrekt módon történt a készülék visszavásárlása és a pénzügyi tranzakció. Maximálisan elégedett vagyon az NRD tulajdonosával. Munkájához sok sikert kívánok! Legközelebb is innen vásárolok készüléket.

Stefán István | PásztóMaximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással és az általam másodszorra kiválasztott laptoppal. december 14-én választottam 2 db nagyobb értékű gépet (össz 400e. Ft) karácsonyra szerettem volna meglepni a gyerekeimet. rendelés után felhívtak és személyesen leegyeztettük a részleteket amiben biztosított az eladó, hogy még aznap feladja, hogy időben megkapjuk. Másnap meg is érkezett a sérülésmentesen. Külön köszönet a "törődésért"! A gépek a leírásnak tökéletesen megfeleltek, de sajnos a gyerekeim elvárásainak, használatainak nem, ezért időben (14 napon belül) jeleztem a visszaküldést. Jött is a jóváhagyó mail és Jan. 03-án vissza feladtam postán. Jan. 04-én jött is az sms a banktól, hogy a teljes összeget visszautalták! Példa értékű!! Ezek után már nagy bizalommal és tudatosan választottunk egy másik gépet, amivel szintén teljes mértékben meg vagyunk elégedve és azóta is működik. Nagyon jó benyomást tett rám ez a cég, örülök, hogy a honlapjukon amit leírtak az mindenben a valóságnak megfelelnek. Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

Gyula | BudapestKorrekt, gyors szállítás, hibátlan csomagolás. A rendelt Fujitsu készülék kifogástalan állapotban volt. Külön köszönet a tulajdonosnak felmerült probléma gyors és rendkívül korrekt kezeléséért! Ez a - manapság ritka - segítőkészség az, ami miatt bátran ajánlom a céget mindenkinek! Köszönöm!

Blazsó Sándor | BudapestAz ügyintézés gyorsasága és a hozzáállás példátlanul kimagasló. Bár a megrendelt készülék erőteljesen megsérült a szállítás alatt, az eladó korrekt módon díjmentesen futárt küldött érte és visszautalta a teljes vételárat. Mindez 2 napon belül, karácsony előtt! Gyors, profi kiszolgálás, örömmel rendelünk újra innen.

Czene János | VácUgyan a laptop, amit rendeltem hinasnak bizonyult kiszallitas utan, a ceg abszolut korrekt. Elso perctol kapcsolatban voltak velem. Amikor a hiba kiderult, minden gond nelkul visszaszallitattak a gepet. A penzt mar vissza is utaltak. Biztos, hogy szivesen kotok veluk uzletet, vagy merem ajanlani....

Pamer ildiko | KoszegJó árak, gyors kiszállítás. Azt kaptam amit kértem. Hiba esetén, gyors reklamáció kezelés.

Dombi Lajos | KunszentmártonMaximálisan elégedett vagyok a webáruházzal, csak jót tudok írni róla! Az első itt vásárolt laptopot sajnos saját hibámból vissza kellett küldenem (alábecsültem a géppel szemben támasztott követelményeimet) A visszaküldés és a vételár visszafizetése pár nap alatt zökkenőmentesen lezajlott! A második laptop egy HP Elitebook 8470p nagyon szép szinte új és tökéletes állapotban érkezett, minden előzetes várakozásomat felülmúlva! Az árakról csak annyit hogy több helyen is megnéztem és itt volt a legolcsóbb. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kiss Kollár Gábor | MiskolcKorrekt és gyors ügyintézés. Valós garanciális feltételek.

Zima Attila | SásdTökéletes, gyors, profi kiszolgálás. Folyamatosan frissülő géppark, több laptopot vásároltam már, minden termék megfelel a leírtaknak. A 6 hónapos pénzvisszafizetési garancia is egyedüálló a maga nemében. Mindenkinek csak ajánlani tudom a webshopot, vásároljanak bátran nem bánják meg. :)

G. Zsolt | Mogyoród 

Rendszeresen rendelek webáruházakból, de ilyen gyors reagálástés korrekt ügyintézést eddig még nem tapasztaltam. Készséggelállnak rendelkezésre minden javaslatban, kívánságban. A rendeltáruk igényesen, biztonágosan csomagolva érkeztek meg az előreegyeztett időpontban és a minőség is a vártnak megfelelő. Azárak korrektek. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki az általukforgalmazott termékeket keresi!

Szalai István | Nyírbátor

A vásárolt laptopok ár-érték aránya kiváló, jó állapotú gépeket kaptunk az előre megbeszélt paraméterekkel. A szállítás gyors, a csomagolás megfelelő volt. A webkameráknak és a billentyűzetmaricáknak külön örült iskolánk tanári kara (és a diákok is), utóbbira nem is számítottunk megrendeléskor. Már csak egy kicsit izgulok, hogy a maradék pár gépeket elviszik, mielőtt mi tudnánk majd megvásárolni. :)

Gyurik Pál | Veszprém

A vásárolt laptop szinte nem is volt használva,újszerű állapotban van.Délelőtt megrendeltem,majd másnap hozta is a futár.A csomagolás akkor is megvédte volna a gépet ,ha leesik. Bátran ajánlom másoknak is a céget. Köszönöm a korrekt kiszolgálást.

Prof. Pápai Zsolt László | Győrújbarát

A gép állapota és konfigurációja a leírásában foglaltaknak tökéletesen megfelelt, a csomagolás precíz volt, az ügyintézés és a szállítás gyors. Kis félelemmel tekintettem a vásárlás elé, de nagyon kellemesen csalódtam, mind a webáruház, mind a készülék felülmúlta az előzetes várakozásaimat. Amennyiben a jövőben újra laptopot kell vásárolnom, nagy valószínűséggel ismét az nrd.hu-n teszem.

Dr. Bek Tamás | Szombathely

A pozitív vásárlói vélemények és ismerős ajánlása ellenére egy kicsit félve rendeltük meg az általunk kiválasztott terméket (HP Elitebook 840 G1), de most már elmondhatom, hogy jobban nem is dönthettünk volna. A laptop felülmúlta az elvárásainkat, kitűnő állapotban van, egy karcolás sincs rajta,sem kifényesedés. Én is bátran fogom ajánlani ismerősöknek, barátoknak. A szállítás gyors és rugalmas volt, a csomagolás pedig biztonságos. Ez a cég tényleg nem árul zsákbamacskát!

M.Sándorné | Tótkomlós

Eléggé szkeptikusan álltam hozzá ehhez az egész "online rendelős laptop" dologhoz, viszont lassan egy hete, hogy az általam rendelt ÉS MÁSNAP SZÁLLÍTOTT, szépen csomagolt és teljesen remekül szuperáló laptopomat használom! Azt kell hogy mondjam, remek választás volt ebben a cégben megbíznom. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ezt is a kis gépemről pötyögöm, ami azóta is ugyanolyan jó állapotban van, mint amikor megkaptam. Köszönöm nrd.hu!

Henczes Henrietta | Budapest

Még több vásárlói vélemény >>MKIK
SZEK.org
OKSZ

HP Partner
Dell Partner
Lenovo Partner

Megbízható webáruház   Biztonságos vásárlás   Bizalmas adatkezelés