NRD.hu logó
Ingyenes házhozszállítás
Pénzvisszafizetési garancia

Ügyfélszolgálat

Kapcsolatfelvétel

Hétfőtől - péntekig 10 - 15 óráig

Ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, akkor kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, majd nyomja meg a "Küldés" gombot.

Az ügyfélszolgálati megkeresésekre munkaidőben általában néhány órán, de maximum 2 munkanapon belül válaszolunk.

(* kötelező mezők)

Az Ön neve: *
Az Ön email címe (amire küldhetjük a választ): *
Üzenet: *

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljék.

A "Küldés" gomb aktiválásához el kell fogadnia az adatkezelési feltételeket.
Telefonos ügyfélszolgálat

A költségek alacsonyan tartása és a kedvező áraink megőrzése érdekében telefonos ügyfélszolgálatot sajnos nem üzemeltetünk.

Ha bármilyen kérdése van, állunk a rendelkezésére és írásban nagyon szívesen megválaszoljuk.

(Megértjük, hogy vannak néhányan, akik csak beszélni szeretnének valakivel, de telefonos ügyfélszolgálatot fenntartani időbe és pénzbe kerül és mi nem szeretnénk azért mondjuk 2-4000Ft-al megemelni minden laptop árát, hogy olyan kérdéseket telefonon válaszoljunk meg, amikre a válasz fent van a weboldalon is vagy emailben is tökéletesen és sokkal gyorsabban és hatékonyabban megválaszolhatóak.)

Tisztelettel,

Oláh Gábor
NRD.hu tulajdonos


Rendszeresen rendelek webáruházakból, de ilyen gyors reagálástés korrekt ügyintézést eddig még nem tapasztaltam. Készséggelállnak rendelkezésre minden javaslatban, kívánságban. A rendeltáruk igényesen, biztonágosan csomagolva érkeztek meg az előreegyeztett időpontban és a minőség is a vártnak megfelelő. Azárak korrektek. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki az általukforgalmazott termékeket keresi!

Szalai István | Nyírbátor

A vásárolt laptopok ár-érték aránya kiváló, jó állapotú gépeket kaptunk az előre megbeszélt paraméterekkel. A szállítás gyors, a csomagolás megfelelő volt. A webkameráknak és a billentyűzetmaricáknak külön örült iskolánk tanári kara (és a diákok is), utóbbira nem is számítottunk megrendeléskor. Már csak egy kicsit izgulok, hogy a maradék pár gépeket elviszik, mielőtt mi tudnánk majd megvásárolni. :)

Gyurik Pál | Veszprém

A vásárolt laptop szinte nem is volt használva,újszerű állapotban van.Délelőtt megrendeltem,majd másnap hozta is a futár.A csomagolás akkor is megvédte volna a gépet ,ha leesik. Bátran ajánlom másoknak is a céget. Köszönöm a korrekt kiszolgálást.

Prof. Pápai Zsolt László | Győrújbarát

A gép állapota és konfigurációja a leírásában foglaltaknak tökéletesen megfelelt, a csomagolás precíz volt, az ügyintézés és a szállítás gyors. Kis félelemmel tekintettem a vásárlás elé, de nagyon kellemesen csalódtam, mind a webáruház, mind a készülék felülmúlta az előzetes várakozásaimat. Amennyiben a jövőben újra laptopot kell vásárolnom, nagy valószínűséggel ismét az nrd.hu-n teszem.

Dr. Bek Tamás | Szombathely

A pozitív vásárlói vélemények és ismerős ajánlása ellenére egy kicsit félve rendeltük meg az általunk kiválasztott terméket (HP Elitebook 840 G1), de most már elmondhatom, hogy jobban nem is dönthettünk volna. A laptop felülmúlta az elvárásainkat, kitűnő állapotban van, egy karcolás sincs rajta,sem kifényesedés. Én is bátran fogom ajánlani ismerősöknek, barátoknak. A szállítás gyors és rugalmas volt, a csomagolás pedig biztonságos. Ez a cég tényleg nem árul zsákbamacskát!

M.Sándorné | Tótkomlós

Eléggé szkeptikusan álltam hozzá ehhez az egész "online rendelős laptop" dologhoz, viszont lassan egy hete, hogy az általam rendelt ÉS MÁSNAP SZÁLLÍTOTT, szépen csomagolt és teljesen remekül szuperáló laptopomat használom! Azt kell hogy mondjam, remek választás volt ebben a cégben megbíznom. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ezt is a kis gépemről pötyögöm, ami azóta is ugyanolyan jó állapotban van, mint amikor megkaptam. Köszönöm nrd.hu!

Henczes Henrietta | Budapest

Még több vásárlói vélemény >>MKIK
SZEK.org
OKSZ

HP Partner
Dell Partner
Lenovo Partner

Megbízható webáruház   Biztonságos vásárlás   Bizalmas adatkezelés